Avto polnilnik, (2,1A) s Type C in MicroUSB kablom (MSH-SC-031)

More Views

Polnilnik

Avto polnilnik, (2,1A) s Type C in MicroUSB kablom (MSH-SC-031)

Koda artikla: #3831115456041 Imate vprašanje o artiklu?
19,90 €

Chameleon avto polnilnik model: MSH-SC-031 (2,1A) z USB-microUSB in USB-USB Type C podatkovno-polnilnim kablom.
Mere: širina/dolžina/debelina 40mm/76mm/20mm

Tehnične karakteristike (2,1A):
vhodna napetost: 12V / 24V DC 
izhodna napetost: 5.0 V DC
izhodni tok: 2100 mA

Priložen podatkovno-polnilni kabel USB - type C (USB-A 3.0(M) na USB-C 3.1(M)). Primeren za uporabo s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in drugimi napravami z novim tipom priključka USB Type-C. Adapter USB-C lahko priklopite v vtičnico v obeh smereh. Podatkovno-polnilni kabel ustreza USB Type-C specifikaciji 1.1.

Priložen microUSB kabel najboljše kvalitete, saj uporablja dva različna kombinirana para žic, enega za polnjenje (debelejši AWG24 - do 3,5A za polnjenje) in enega za podatke (tanjši AWG30 - do 0,86A za prenos podatkov) in le ta je primeren tudi za Samsung Note 3!

 

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz