Zaščitno steklo

Zaščitno steklo za telefon je najboljša zaščita za vaš telefon in zaslon telefona. Vas skrbi, da se bo zaslon hitro razbil, opraskal ali kako drugače poškodoval? Potem je za vas prava rešitev naše kakovostno zaščitno steklo!

Zaščitna stekla Chameleon so narejena iz kakovostnega kaljenega stekla s SGS certifikatom kakovosti, ki zagotavlja odlično razmerje med trdnostjo, fleksibilnostjo in občutljivostjo na dotik. Vsa Chameleon zaščitna stekla imajo samočistilni proti maščobni nanos za manj prstnih odtisov in odlično trdnost (9H).

Vsa naša zaščitna stekla so prevlečena s slojem proti razbitju stekla in hkrati omogočajo popolno preglednost in odzivnost zaslona na dotik. Za hitro in enostavno namestitev brez zračnih mehurčkov pa je na stekla nameščena vrhunska lepilna folija. Vsa Chameleon zaščitna stekla so opremljena s slovenskimi navodili in orodji za enostavno namestitev.

Zaščitno steklo je lahko PREMIUM ali EXCELLENCE kvalitete, oboje pa odlikujejo naslednje glavne značilnosti:

 • Visoko kvalitetna japonska zaščitna stekla
 • Trdnost 9H (izredna odpornost na udarce)
 • Najboljše japonske lepilne folije (Nippa in Toyo)
 • Vrhunski samočistilni proti maščobni nanos
 • Profesionalen izrez stekla in lepilne folije
 • Folija proti razbitju stekla (A.S.F.)


Če med zaščitnimi stekli ne najdete pravega za vaš telefon, preverite še druge zaščite za zaslon: Zaščitna folija za telefon, zaščitna stekla za pametne ure ali univerzalna stekla za telefon.

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.