OBVESTILO: Od 18. 5. 2020 naprej lahko brez težave naročate naše artikle tudi z odkupnino,
saj Pošta Slovenije sedaj nemoteno izvaja plačilo odkupnine tudi na vašem domu.

-50%

Kocka za sproščanje - črno-rdeča

More Views

Igrače

Kocka za sproščanje - črno-rdeča

Koda artikla: #3838424014764 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 16,90 €

Akcijska cena 8,45 €


Tako lahko vrtite okroglo ploščico, se zabavate s stikalom, drsite s pomočjo igralne gobice, ali pa vrtite zobnike in kovinsko kroglico. Zadnja površina je prazna in je namenjena predvsem sprostitvi, saj se lahko sproščate ob drsenju po gladki površini.


Kocka za sproščanje je namizna igrača za vsakogar, ki se rad sprošča z "mečkanjem" malih predmetov različnih oblik in velikosti. Je enostavna mala kocka, ki ima 6 stranic s prav tako toliko različnimi funkcijami za igranje in sproščanje.

6 stranic - 6 funkcij:

DIHAJ
Ena od stranic kocke je oblikovana po navdihu kamnov za sproščanje, saj ima vdolbino v katero položite svoj palec in se s tem sproščate

VRTENJE
Zobniki in kovinska kroglica na tej strani so narejeni tako, da jih lahko obračate in vrtite, medtem ko ima kroglica tudi prijeten klikajoč zvok, ko jo pritisnete.

OBRAČANJE
Okrogla ploščica, ki jo lahko vrtite s pomočjo izbokline na robu ploščice in se ob njenem neskončnem obračanju sproščate.

DRSENJE
Gumb na tej strani je oblikovan tako kot gobica na igralnih ploščkih, katero lahko s pomočjo prsta drsamo v vse smeri.

KLIKANJE
Pet malih gumijastih gumbov za vse, ki so vam všeč klikajoči predmeti. Trije oddajajo klikajoč zvok, dva pa sta tiha, tako da ne boste motili ljudi v vaši okolici.

PREKLOP
Zadnja od stranic ima preklopno stikalo, kateri klika, ko pritiskamo nanj. Če želite, da se klikanje ne sliši preklapljajte stikalo počasi.

Specifikacije:

  • Velikost: 3,5x3,5x4 cm
  • Teža: 38 g
  • Na voljo v belo-črni, črno-rdeči in črno-zeleni barvi

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz