Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

Pametni dom - Komplet Varnost doma - Chameleon Smart Home

More Views

Pametni dom

Pametni dom - Komplet Varnost doma - Chameleon Smart Home

Koda artikla: 3838424059451 Imate vprašanje o artiklu?
254,40 €

Za vas smo pripravili paket, v katerem boste našli artikle iz naše Chameleon Pametni Dom ponudbe. V paketu so vsi izdelki cenejši, kot v prosti prodaji in prav posebej izbrani za ta paket. V kakšnih situacijah lahko uporabljate vse izdelke v tem paketu najdete v spodnjem zapisu. S tem Chameleon Smart Home paketom boste še lažje in še ceneje spremenili vaš dom v pametnega.


Lastnosti paketa:

Paket, ki vsebuje vse potrebne pametne naprave, da si lahko svoj dom resnično zavarujete pred vdori ali vlomi. Kamere, PIR senzor gibanja in senzorji za vrata vas bodo vedno opozorili, ko se bo zgodil premik, ki ga ne boste pričakovali, kamere pa bodo nepridiprave tudi posnele, tako ponoči, kot tudi podnevi. Pametna sirena 3v1 bo poskrbela, da bodo nepridiprave, ki vdrejo v vaš dom slišali tudi sosedje, saj bo vdoru začela oddajati močan zvočni signal.
Celoten komplet priporočamo tudi za vse domove v katerih živijo ostarele osebe same, saj je tam večja verjetnost za padce ali druge zdravstvene težave. Na ta način lahko ostali družinski člani vedno in povsod spremljajo, če je prišlo do kakšnih zdravstvenih težav ali ne. Kamere imajo vgrajene tudi mikrofone in zvočnike, kar omogoči svojcem, da se v trenutku, ko pride do težave lahko pogovarjajo s starejšimi osebami in preverijo stanje.
Kamere lahko tudi odlično delujejo kot babyfon, saj jih lahko nastavimo na zaznavanje zvoka in gibanja, prav tako pa imajo možnost nočnega gledanja. Kamera tako zazna če se je dojenček prebudil in vas na to opozori, vi lahko to preverite s pomočjo kamere in se, če je to potrebno, odzovete s pomočjo vgrajenega mikrofona in kamere. S pomočjo pametnih kamer ste tako lahko še bolj brezskrbni. Možnosti je neskončno!

Paket vsebuje:
- 2x Wifi varnostna kamera.
- 2x Pametni senzor za okna in vrata.
- Pametni senzor gibanja.
- Senzor temperature in vlage s sireno 3v1.

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.