Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

Pametni dom - Komplet Zaokroženost - Chameleon Smart Home

More Views

Pametni dom

Pametni dom - Komplet Zaokroženost - Chameleon Smart Home

Koda artikla: 3838424059475 Imate vprašanje o artiklu?
269,30 €

Za vas smo pripravili paket, v katerem boste našli artikle iz naše Chameleon Pametni Dom ponudbe. V paketu so vsi izdelki cenejši, kot v prosti prodaji in prav posebej izbrani za ta paket. V kakšnih situacijah lahko uporabljate vse izdelke v tem paketu najdete v spodnjem zapisu. S tem Chameleon Smart Home paketom boste še lažje in še ceneje spremenili vaš dom v pametnega.


Lastnosti paketa:

Zaokrožen paket z večino uporabnih pametnih naprav. S kamero in senzorji za vrata in okna boste poskrbeli za varnost vašega stanovanja. Prav tako boste v poletnih dnevih lahko s senzorji za vrata in okna spremljali ali ste zaprli vsa okna v primeru poletnih neviht in s tem preprečili, da vam dež zalije celotno stanovanje. Kamera bo poskrbela za dodatno varnost z njo pa boste lahko nadzorovali tudi spanje vašega dojenčka ali pa spremljali, kaj počne vaš hišni ljubljenček, ko vas ni doma.
S pametnim razdelilnikom boste lahko vklapljali ali izklapljali naprave, s pametno vtičnico pa tudi merili njihovo porabo. Vse daljinske upravljalnike boste lahko združili v enega s pomočjo IR vmesnika, ki Vam bo pomagal z upravljanjem vseh naprav na daljinsko upravljanje, kar preko vašega mobilnega telefona.
Da pa se boste počutili v stanovanju še bolj varne, pa bo za to poskrbela pametna 3v1 sirena, ki bo opozorila na vsako odpiranje vrat ali gibanje v vašem stanovanju, obenem pa bo beležila tudi temperaturo in vlago v prostoru v katerem jo imate nameščeno.

Paket vsebuje:
- Wifi varnostna kamera
- Pametni infrardeči vmesnik
- Pametna vtičnica
- Pametni razdelilec
- 2x Pametni senzor za okna in vrata
- Senzor temperature in vlage s sireno 3v1

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.