-29%

Polnilec PD 3.0, 20W - bel

More Views

Polnilnik

Polnilec PD 3.0, 20W - bel

Koda artikla: #3838424066190 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 20,90 €

Akcijska cena 14,90 €


Chameleon polnilec PD 3.0 / QC 3.0, 20 W

Chameleon polnilni adapter se lahko pohvali z združljivostjo s Quick Charge 2.0/3.0 in Power Delivery (PD). To pomeni, da ima polnilnik za polnjenje na voljo maksimalni tok 3000 mA.
Z novo tehnologijo hitrega polnjenja lahko mobilne telefone polnimo tudi večkrat na dan po malo, ravno toliko da jih "dopolnimo". Mobilni telefon priključite na polnilec za 10 minut in v tem času se bo zaradi nove tehnologije hitrega polnjenja, napolnil za vsaj nekaj ur uporabe. Nekateri sodobni telefoni zmorejo tudi 85 % napolnjenost v 35 minutah polnjenja.
Na Chameleon polnilnem adapterju lahko polnimo tudi ostale telefone (iPhone, Huawei...), ki ne podpirajo nobene od teh tehnologij.


Hitro polnjenje
- že samo 10 minut polnjenja zadostuje za nekaj ur delovanja vaše mobilne naprave!

Specifikacije:

Model: HKAP3231SM-20EU
Vhodna napetost in tok:
100–240V AC 50/60 Hz, 0.5A
Izhodna moč: 20W
Izhodna napetost:
20W (QC, PD)
DC 5V = 3A
DC 9V = 2.22A
DC 12V = 1.67A

OPOZORILA!
- Samo za uporabo v notranjih suhih prostorih!
- Po uporabi polnilnik izključite iz električnega omrežja!

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz