POZOR! Spletna stran je še v fazi izdelave, zato so možne napake. Hvala za razumevanje!

-47%

Držalo model Pop-up - (#19)

More Views

Držalo-nosilec

Držalo model Pop-up - (#19)

Koda artikla: #3838424029027 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 14,90 €

Akcijska cena 7,90 €


Držalo za boljši oprijem in upravljanje vašega telefona z eno roko. Poljubno ga lahko prilepite na vaš ovitek, telefon, tablico...
Dodajte več držal na zadnjo stran katerekoli mobilne naprave in ovijte kabel ali slušalke okoli POP-UP držala ter tako preprečite zapletanje in vozlanje.
Držalo POP-UP odprete v hipu vsakič ko potrebujete dodaten oprijem. Za pritrditev ima držalo na spodnji strani močno 3M lepilo.
DODATEK:
Nastavek s 3M lepilom za pritrditev POP-UP
držala v avtu, pisarni...
DRŽALO RAZŠIRITE Z ENIM POP-UPOM

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.vsezamobi.com prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Naroči se na e-novice

Vnesite svojo e-pošto in se prijavite na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz