-20%

GPS pametna ura GPSFit Pro 1860 - črna

More Views

Pametne ure

GPS pametna ura GPSFit Pro 1860 - črna

Koda artikla: #3838424064004 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 114,90 €

Akcijska cena 91,92 €


Chameleon pametna ura GPSFit Pro 1860 je visoko kvalitetna pametna ura, ki ima vgrajen GPS sprejemnik, zato lahko brez težave beležite športne dejavnosti, tudi brez mobilnega telefona v vaši bližini in neglede na to kje ste. Ura beleži tudi vsak vaš korak in utrip srca ter vam omogočila beleženje vseh potrebnih podatkov za še boljšo športno izkušnjo. Obenem bo zaradi svojega elegantnega modernega izgleda primerna tudi za ostale vsakodnevne dejavnosti.
Ura se lahko pohvali tudi s širokim izborom elegantnih domačih zaslonov, zaslon pa lahko tudi popolnoma priredite svojim željam, z lastnimi fotografijami in postavitvijo teksta. Ura ima vgrajen velik 1,22 palčni okrogli TFT barvni zaslon občutljiv na dotik in mehanska gumba za enostavnejše upravljanje. Opozarjala vas bo na vsa prispela obvestila in klice. Spremljala bo vse vaše športne dejavnosti, srčni utrip, krvni tlak, stres, porabljene kalorije in število korakov. Prav tako bo ura spremljala kvaliteto vašega spanja. Z močno 200 mAh baterijo bo delovala brez težav do 9 ur pri uporabi z GPSom, ali pa do 30 dni pri normalni uporabi. Seveda je čas delovanja odvisen od števila športnih aktivnosti, ki jih boste izvajali in načina uporabe ure. Za enostavno polnjenje je uri priložene še magnetna polnilna postaja, s katero se bo ura napolnila v 2 urah. Na voljo v črni, beli in roza-zlati barvi.

Specifikacije:

Tip zaslona: 1.22 palčni okrogli barvni TFT zaslon na dotik,

Ločljivost: 240*240 pikslov,

Procesor: Nordic nRF52840,

Bluetooth verzija: 5.0,

Optični senzor srčnega utripa, krvnega tlaka, variabilnosti in stresa: Si1144 (24/7),

Giroskop: Bosch BMA253 (merilnik pospeška),

GPS sprejemnik: Sony CXD5603GF,

Baterija: 200mAh,

Čas delovanja:

- z aktivnim GPS sledenjem do 9 ur;

- normalno delovanje do 30 dni,

Čas polnjenja: 1.5 ure,

Polnjenje: Magnetna polnilna postaja,

Sistemske zahteve: Android 5.0 in IOS 8.0 ali novejši,

Dimenzije: D44 x Š44 x V12,5mm,

Širina paščka: 22mm

Teža: 50g
Aplikacija: JClife


Stopnja zaščite: 5ATM
- Ure so odporne na vodo. Uporabljamo jih lahko med pranjem avtomobila, pomivanjem posode in tuširanjem, niso pa primerne za plavanje in potapljanje.


Aplikacija JCLife

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jstyle.jclife&hl=sl

App Store: https://apps.apple.com/us/app/jclife/id1465191393


OPOZORILO:
Pametna ura ni medicinski pripomoček.
Vse meritve so zgolj informativne narave in lahko nekoliko odstopajo od meritev medicinskih aparatov.

NAMIG: Za zaščitno vaše pametne ure GPSFit Pro 1860 vam priporočamo: Zaščitno steklo za pametne ure (Ø=37.5mm)

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz