Hišni polnilec - 33W (PD 3.0 in PPS), USB-C izhod, kabel ni priložen - HKAP3891-33EU - bel

More Views

Polnilnik

Hišni polnilec - 33W (PD 3.0 in PPS), USB-C izhod, kabel ni priložen - HKAP3891-33EU - bel

Koda artikla: 3838424085986 Imate vprašanje o artiklu?
24,90 €

Chameleon polnilec za telefon PD 3.0 in PPS, 33 W

Chameleon pametni polnilec za super hitro polnjenje je narejen po najnovejših tehnoloških standardih polnjenja naprav. Tehnologija Power Delivery 3.0, ki ponuja maksimalni tok polnjenja 3000 mA in moč do 33W, je v novem polnilnem adapterju nadgrajena s protokolom PPS (Programmable Power Supply), ki omogoča izmenjavanje napetosti in tokov med samim polnilnikom in napravo, ki jo polnite.

Ker se napravi s komunikacijo med njunimi čipi prilagajata ena drugi, gre za najbolj optimiziran in varen način polnjenja, ki uporabnikom prinaša doslej nedosegljive hitrosti rasti procentov energije v baterijah njihovih naprav – že samo 10 minut polnjenja zadostuje za do nekaj ur normalne uporabe vašega pametnega telefona! Na Chameleon polnilnem adapterju lahko polnimo tudi ostale telefone (iPhone, Huawei...), ki ne podpirajo nobene od teh tehnologij.


Specifikacije:

Model: HKAP3891-33EU
Vhodna napetost in tok:
100–240V AC 50/60 Hz, 0.8A
Izhodna moč: 33W
Izhodna napetost:
USB-C: PD 3.0 - 33W:

PDO: 5.0V=3.0A, 9.0V=3.0A, 12.0V=2.5A, 15.0V=2.0A, 20.0V=1.5A

PPS: 3.3-11.0V=3.0A, 3.3-16.0V=2.0A


Adapter ima USB-C izhod za polnjenje in je brez priloženega kabla.

OPOZORILA!
- Samo za uporabo v notranjih suhih prostorih!
- Po uporabi polnilnik izključite iz električnega omrežja!

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.