-20%

Pametna ura V15 - črna

More Views

Pametna ura

Pametna ura V15 - črna

Koda artikla: #3838424052742 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 44,90 €

Akcijska cena 35,92 €


Pametna ura V15 je visoko kvalitetna pametna ura, ki bo beležila vsak vaš korak in vam omogočila beleženje vseh potrebnih podatkov za boljšo športno izkušnjo.
Pametna ura, ki jo preko Bluetooth-a povežete s svojim telefonom, ima številne uporabne funkcije. Meri srčni utrip, krvni tlak, kvaliteto spanca. Šteje korake, razdaljo in porabljene kalorije. Opozarja na dohodni klic ali SMS sporočilo. Uro lahko uporabite kot sprožilec za kamero na vašem telefonu! Uro lahko povežete tudi z aplikacijo za pregled zgodovine in planiranje aktivnosti. Upravljajte vaš pametni telefon z vašega zapestja!

SPECIFIKACIJE:
Tip zaslona: 1.3 palčni barvni TFT zaslon,

Ločljivost: 240*240 pixels,

Procesor: HS6620D,

Bluetooth verzija: 4.0,

Senzor: akcelerometer,

Baterija: 170mAh,

Čas delovanja: 6-8 dni,

Čas pripravljenosti: 15 dni,

Čas polnjenja: 2 uri,

Stopnja zaščite: IP67 (plavanje),

Sistemske zahteve: Android 5.1 in IOS 8.0 ali novejši,

Dimenzije: 34.8 x 40 x 10mm,

Širina paščka: 20mm

Teža: 37.5g

Aplikacija: PubuFit App ali DaFit App (Google play ali App store)

*Stopnja zaščite: IP67 - popolna zaščita pred vdorom prahu in možnost potopitve v vodo za 30min do globine 1m

OPOZORILO: Pametna ura ni medicinski pripomoček. Vse meritve so zgolj informativne narave in lahko nekoliko odstopajo od meritev medicinskih aparatov.

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz