-20%

Pametna ura V28 - roza-zlata

More Views

Pametne ure

Pametna ura V28 - roza-zlata

Koda artikla: #3838424060235 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 54,90 €

Akcijska cena 43,92 €


Pametna ura V28 je visoko kvaliteta pametna ura, ki bo beležila vsak vaš korak in utrip srca ter vam omogočila beleženje vseh potrebnih podatkov za boljšo športno izkušnjo. Obenem pa bo zaradi svojega elegantnega modernega izgleda primerna tudi za ostale vsakodnevne dejavnosti.

Ura se lahko pohvali tudi s širokim izborom elegantnih domačih zaslonov, zaslon pa lahko tudi popolnoma priredite svojim željam, z lastnimi fotografijami, barvo in postavitvijo teksta. Ohišje je izdelano iz kvalitetnega kovinskega ohišja iz cinkove zlitine.

Ura ima vgrajen velik 1,4 palčni okrogel TFT barvni zaslon občutljiv na dotik in mehanski gumb za enostavnejše upravljanje. Opozarjala vas bo na vsa prispela obvestila in klice. Z njo boste lahko upravljali kamero na vašem mobilnem telefonu. Spremljala bo vse vaše športne dejavnosti, srčni utrip, krvni tlak, saturacijo s kisikom, porabljene kalorije in število korakov. Prav tako bo ura spremljala kvaliteto vašega spanja. Med funkcijami ima dodano tudi spremljanje menstrualnega cikla. Z močno 170 mAh baterijo bo delovala brez težav tudi do 8 dni, seveda pa je čas delovanja odvisen od števila športnih aktivnosti, ki jih boste izvajali. Za enostavno polnjenje so uri priložene še polnilne klešče, s katerimi se bo ura napolnila v 2. urah. Na voljo v črni in roza barvi.

SPECIFIKACIJE:

Tip zaslona: 1.4 palčni barvni TFT zaslon na dotik,

Ločljivost: 240*240 pikslov,

Procesor: Nordic nRF52832,

Bluetooth verzija: 4.0,

Optični senzor srčnega utripa 24/7,

Optični senzor krvnega tlaka,

Optični senzor saturacije kisika na zapestju,

Giroskop: Gravitacijski akcelerometer,

Baterija: 170mA,

Čas delovanja: do 8 dni,

Čas pripravljenosti: do 15 dni,

Čas polnjenja: do 2 uri,

Polnjenje: polnilne klešč,

Stopnja zaščite: IP67 (plavanje),

Sistemske zahteve: Android 5.1 in IOS 8.0 ali novejši

Dimenzije: D36.6 x Š43 x V9,3mm,

Teža: 46g

*Stopnja zaščite: IP67 - popolna zaščita pred vdorom prahu in možnost potopitve v vodo za 30min do globine 1m

Aplikacija DaFit

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.crrepa.band.dafit&hl=sl

App Store: https://apps.apple.com/us/app/da-fit/id1316004998

OPOZORILO: Pametna ura ni medicinski pripomoček. Vse meritve so zgolj informativne narave in lahko nekoliko odstopajo od meritev medicinskih aparatov!

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz