Košarica
0
Do brezplačne dostave ti manjka še: 30,00 €!

Alcatel Pixi3 (5.5) - Zaščitno steklo Basic (0,33)

Zaščitno steklo

Alcatel Pixi3 (5.5) - Zaščitno steklo Basic (0,33)

Koda artikla: 3831115478869 Imate vprašanje o artiklu?
9,90 €

Vsebina:

- vlažilni robček
- antistatična krpica
- nalepka za odstranitev prašnih delcev
- plastično orodje za namestitev stekla
- steklo

 

Lastnosti izdelka:

Samo steklo drži visoko kvaliteto in je prav tako natančno izrezano, da ustreza specifičnim telefonom. Vendar pa moramo poudariti, da sta nanos proti maščobnega premaza in lepilna folija drugačna. Pri PREMIUM in EXCELLENCE steklih je proti maščobni premaz nanešen z nano nanosom, kar pomeni, da bo ostal na zaščitnem steklu dalj časa kljub redni uporabi zaslona. Pri BASIC steklih je ta nanos prav tako prisoten, vendar pa je nameščanje premaza z brizganjem, kar pa pomeni, da se lahko zgodi, da je na nekaterih mestih premaz neenakomerno razporejen. V takih primerih lahko uporabnik po daljši uporabi zazna manjše lise, kjer se maščoba s prstov začne zadrževati. To se zgodi v redkih primerih, vendar pa je možnost še vedno prisotna.

Poleg proti maščobnega nanosa pa se BASIC stekla razlikujejo od EXCELLENCE in PREMIUM stekel tudi po lepilni foliji. Pri izrezu folije ni velikih razlik, saj je enak kot pri PREMIUM steklih. Razlikujejo pa se po sposobnosti vpijanja prahu. EXCELLENCE in PREMIUM stekla imajo lepilno folijo, ki v primeru, da ste bili nekoliko nepozorni pri nanosu stekla in zaslona mobilnika niste dobro očistili in je zaradi tega na njem ostal manjši delček prahu, vpije prah in se okoli njega ne naredi zračni mehurček. Delček je lahko še vedno viden, če pozorno pogledate, vendar pa ne moti, saj se okoli njega ne nabere zrak. Lepilna folija na BASIC steklih na žalost nima te sposobnosti in zato okrog zgrešenih prašnih delcev lahko še vedno nastane zračni mehurček.

BASIC stekla preverjamo za kvaliteto in ustreznostjo, kar pomeni, da še vedno stojimo za določenimi standardi. Steklo bo še vedno zaščitilo telefon in uspešno opravilo svoje delo pri obrambi pred poškodbami, vendar pa bo lahko samo doživetje pri uporabi le tega slabše kot pa pri PREMIUM ali EXCELLENCE steklih.

 

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.