iPhone 12 Pro

Ovitki za telefon iPhone 12 Pro in druga dodatna oprema.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi iPhone 12 Pro ovitki, torbicami, zaščitnimi stekli in drugo združljivo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki, slušalke…

Vsi naši ovitki za iPhone 12 Pro omogočajo nemoteno uporabo vaše naprave, saj se tesno prilagajajo napravi, ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Tudi Chameleon zaščitna stekla so zasnovana tako, da prekrivajo maksimalno površino zaslona vašega telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščitno zaslona.

Preverite ovitke, torbice in polnilce za iPhone 12 Pro v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj iPhone 12 Pro s kvalitetnimi Chameleon ovitki in se izogni visokim stroškom popravila telefona.  

Če med spodnjimi artikli ne najdete pravega zase, vam predlagamo da prebrskate med ponudbo univerzalnih artiklov kot so: vodotesne torbice, športne torbice, torbice za na pas in različnimi žepki.

Imate morda drug telefon znamke Apple? Preverite ponudbo tukaj: iPhone 14iPhone 14 PlusiPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max.

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.