POZOR! Spletna stran je še v fazi izdelave, zato so možne napake. Hvala za razumevanje!

Varovanje osebnih podatkov

Zaupnost podatkov

Kupec preko obrazcev na spletnem mestu www.chameleon.si ali kako drugače (po telefonu, preko elektronske pošte, idr.) posreduje svoje osebne podatke, katere upravljalec spletnega mesta www.chameleon.si zbira in obdeluje, vendar zgolj samo tiste osebne podatke uporabnika, ki so nujno potrebni za nemoteno elektronsko poslovanje.

Ravnanje s podatki

Uporabnik in upravljalec spletnega mesta www.chameleon.si soglašata, da so podatki do katerih je omogočen dostop pri elektronskih storitvah poslovna skrivnost ter jih bosta zato primerno varovala in jih brez ustrezne pravne podlage ne bosta razkrivala tretjim osebam. Upravljalec bo za namen dostave posredoval podatke o naslovu uporabnika le dostavni službi Pošta Slovenije.

 

Upravljalec spletnega mesta se obvezuje strokovno izvajati elektronske storitve v skladu z načeli in standardi informacijske varnosti.


Soglasje za obdelavo podatkov

Uporabnik spletnega mesta www.chameleon.si soglaša, da se za namen uporabe elektronske storitve nakupa izdelka zbirajo in obdelujejo naslednji osebni podatki uporabnika: ime in priimek, naslov uporabnika, elektronski naslov ter telefonska številka uporabnika. Uporabnik ima vpogled v svoje osebne podatke v Mojem profilu.

Podatki, ki jih posreduje kupec, so strogo zaupni, in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS št. 59/1999, 57/2001, 59/2001-popr.) in Zakonu o varstvu potošnikov - ZVPot-UPB1 (uradno prečiščeno besedilo - Uradni list RS, št. 14/03).Naroči se na e-novice

Vnesite svojo e-pošto in se prijavite na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz