12T

Ovitki za telefon Xiaomi 12T in druga dodatna oprema.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi Xiaomi 12T ovitki, torbicami, zaščitnimi stekli in drugo združljivo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki, slušalke…

Vsi naši ovitki za Xiaomi 12T omogočajo nemoteno uporabo vaše naprave, saj se tesno prilagajajo napravi, ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Tudi Chameleon zaščitna stekla so zasnovana tako, da prekrivajo maksimalno površino zaslona vašega telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščitno zaslona.

Preverite ovitke, torbice in polnilce za Xiaomi 12T v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj Xiaomi 12T s kvalitetnimi Chameleon ovitki in se izogni visokim stroškom popravila telefona.  

Če med spodnjimi artikli ne najdete pravega zase, vam predlagamo da prebrskate med ponudbo univerzalnih artiklov kot so: vodotesne torbice, športne torbice, torbice za na pas in različnimi žepki.

Imate morda drug telefon znamke Xiaomi? Preverite ponudbo tukaj: Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 12, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12X, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 11T 5G, Xiaomi 11T Pro 5G, Xiaomi 11 Lite 5G NE

Stran:
  1. 1
  2. 2


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.