Pametne ure

Pametne ure Chameleon (ali po angleško smartwatch) so primerne za vse uporabnike, ki želijo na svoji uri še več informacij, kot pa samo čas. Tako vam bo pametna ura beležila vaše zdravje (srčni utrip, krvni tlak, kalorije, spanje….), športne dejavnosti (beleženje dejavnosti, korakov, razdalje, GPS…) in vsa pomembna obvestila iz vašega telefona (klici, sporočila, obvestila, opomniki…).

Chameleon pametne ure so tako primerne za Splošne uporabnike, športnike in tiste, ki imajo radi klasičen eleganten izgled pametne ure. Pri nas zato pametne ure delimo v tri glavne kategorije:

  • Klasične pametne ure so primerne za vse začetnike ali splošne uporabnike, ki imajo radi modern videz ure in osnovne pametne funkcije.
  • Pametne ure za športnike, imajo poudarek na športnih funkcijah, trpežnosti in vgrajen GPS, ki vam natančno meri in izriše vašo pot.
  • Hibridne pametne ure imajo mehanske kazalce in izgled klasične pametne ure. Te ure združujejo tradicionalen klasičen izgled analogne ure z novimi funkcijami pametne ure.

Pred nakupom pametne ure vam svetujemo, da preverite povezljivost ure z vašim telefonom (Andorid ali iOS), jezik pametne ure (nekatere naše ure imajo slovenski jezik na uri in aplikaciji) in baterijo pametne ure (zaradi različnih funkcij in zaslonov je čas delovanja pri vsaki uri drugačen).

Preveri še vse naše dodatke za pametne ure: Pasovi za ure, polnilci za ure in zaščitna stekla za ure.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.