Polnilne baterije

Dobrodošli v kategoriji polnilnih baterij, kjer boste našli vrhunske polnilne baterije AA in AAA, ki se polnijo preko microUSB kabla. Nič več zapravljanja denarja za tradicionalne baterije, saj vam naša izbira omogoča enostavno in priročno polnjenje baterij. S temi naprednimi polnilnimi baterijami lahko pozabite na nepotrebno zamenjavo baterij, saj jih lahko enostavno ponovno napolnite in uporabljate znova in znova. Ne glede na to, ali potrebujete polnilne baterije za daljinske upravljalnike, igrače, svetilke ali druge naprave.

Izkoristite prednosti polnilnih baterij AA in AAA, ki se polnijo preko microUSB kabla, ter zagotovite trajnostno in učinkovito napajanje za vaše naprave. Za polnjenje baterij ne potrebujete posebnega polnilca, ampak le USB-A na microUSB kabel in adapter za polnjenje. Baterije so zelo priročne za kampiranje in izlete v naravi, kjer ni dostopa do električne energije, le napolnite jih preden se kam odpravite.

Če potrebujete adapter za polnjenje, kabel za polnjenje ali kak drug polnilec, pa prebrskajte med ostalo ponudbo polnilcev: Vsi polnilci za telefone, hišni in avto polnilci, brezžični polnilec, kabli za telefon ali power bank.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.