Košarica
0
Do brezplačne dostave ti manjka še: 30,00 €!

Nova Y61

Ovitki za telefon Huawei nova Y61 in druga dodatna oprema.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi Huawei nova Y61 ovitki, torbicami, zaščitnimi stekli in drugo združljivo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki, slušalke…

Vsi naši ovitki za Huawei nova Y61 omogočajo nemoteno uporabo vaše naprave, saj se tesno prilagajajo napravi, ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Tudi Chameleon zaščitna stekla so zasnovana tako, da prekrivajo maksimalno površino zaslona vašega telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščitno zaslona.

Preverite ovitke, torbice in polnilce za Huawei nova Y61 v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj Huawei nova Y61 s kvalitetnimi Chameleon ovitki in se izogni visokim stroškom popravila telefona.

Če med spodnjimi artikli ne najdete pravega zase, vam predlagamo da prebrskate med ponudbo univerzalnih artiklov kot so: vodotesne torbice, športne torbice, torbice za na pas, ostali ovitki za telefon.

Imate morda drug telefon znamke Huawei? Preverite ponudbo tukaj: Huawei nova 11 Pro, Huawei nova 11i, Huawei nova Y90, Huawei nova 10 SE.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.