Košarica
0
Do brezplačne dostave ti manjka še: 30,00 €!

Galaxy S23+

Ovitki za telefon Samsung Galaxy S23+ in druga dodatna oprema.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi Samsung Galaxy S23+ ovitki, torbicami, zaščitnimi stekli in drugo združljivo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki, slušalke…

Vsi naši ovitki za Samsung Galaxy S23+ omogočajo nemoteno uporabo vaše naprave, saj se tesno prilagajajo napravi, ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Tudi Chameleon zaščitna stekla so zasnovana tako, da prekrivajo maksimalno površino zaslona vašega telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščitno zaslona.

Preverite ovitke, torbice in polnilce za Samsung Galaxy S23+ v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj Samsung Galaxy S23+ s kvalitetnimi Chameleon ovitki in se izogni visokim stroškom popravila telefona.

Če med spodnjimi artikli ne najdete pravega zase, vam predlagamo da prebrskate med ponudbo univerzalnih artiklov kot so: vodotesne torbice, športne torbice, torbice za na pas in različnimi žepki.

Imate morda drug telefon znamke Samsung? Preverite ponudbo tukaj: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+, Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 FE.

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.