Košarica
0
Do brezplačne dostave ti manjka še: 30,00 €!

Huawei

Ovitki za telefone Huawei. Velika ponudba kvalitetnih ovitkov, torbic, zaščitnih stekel in drugih dodatkov za telefone Huawei.

Izberite svoj model Huawei telefona v Huawei zavihku in si oglejte vso našo ponudbo ovitkov, torbic, zaščitnih stekel in drugo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki in slušalke.

Torbice in ovitki za Huawei so zasnovani tako, da se tesno prilagajajo napravi in omogočajo nemoteno uporabo telefona. Ovitki ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Prav tako pa imamo na voljo ovitke in torbice v različnih barvah in materialih, tako da se bo našlo nekaj za vsak okus.

Zaščitite in ohranite vaš telefon s kvalitetnimi Chameleon zaščitnimi stekli in se izognite visokim stroškom popravila telefona. Vsa naša zaščitna stekla prekrivajo maksimalno površino telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščito zaslona. Zraven pa dobite še razumljiva slovenska navodila za montažo in povezavo do video vodiča.

Ovitki za telefon Huawei v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj telefon s kvalitetnimi Chameleon ovitki za telefon in se izogni visokim stroškom popravila telefona.

Izberi svoj model in prebrskaj našo super ponudbo!

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.