Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

Nova 11 Pro

Ovitki za telefon Huawei nova 11 Pro in druga dodatna oprema.

Na naši spletni strani lahko izbirate med različnimi Huawei nova 11 Pro ovitki, torbicami, zaščitnimi stekli in drugo združljivo dodatno opremo kot so pametne ure, zvočniki, slušalke…

Vsi naši ovitki za Huawei nova 11 Pro omogočajo nemoteno uporabo vaše naprave, saj se tesno prilagajajo napravi, ne ovirajo polnilnega kabla ali kamere in omogočajo enostavno uporabo stranskih tipk. Tudi Chameleon zaščitna stekla so zasnovana tako, da prekrivajo maksimalno površino zaslona vašega telefona in tako poskrbijo za maksimalno zaščitno zaslona.

Preverite ovitke, torbice in polnilce za Huawei nova 11 Pro v različnih barvah, različnih materialih in za različne priložnosti. Zaščiti in ohrani svoj Huawei nova 11 Pro s kvalitetnimi Chameleon ovitki in se izogni visokim stroškom popravila telefona.

Če med spodnjimi artikli ne najdete pravega zase, vam predlagamo da prebrskate med ponudbo univerzalnih artiklov kot so: vodotesne torbice, športne torbice, torbice za na pas, ostali ovitki za telefon.

Imate morda drug telefon znamke Huawei? Preverite ponudbo tukaj: Huawei nova 11i, Huawei nova Y61, Huawei nova Y90, Huawei nova 10 SE.

Stran:
  1. 1
  2. 2


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.