Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

-20%

Blažilec za vrata - Samolepilni - 4 kosi - Chameleon

More Views

Dodatki za dom

Blažilec za vrata - Samolepilni - 4 kosi - Chameleon

Koda artikla: 3838424081049 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 7,90 €

Akcijska cena 6,32 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,90 €

Blažilci so primerni za vsak dom, kjer je nevarnost, da bi lahko vrata ali predalniki ob naglem odpiranju poškodovali steno ali druge predmete. Narejeni so iz inovativnega gela, ki omogoča visoko odpornost na udarce in dolgo življenjsko dobo. Ko pride do trka kljuke ali vrat z blažilcem, bo ta vpil silo udarca in zvok, ki ob tem nastane. S tem zmanjša verjetnost poškodbe sten in ostalih površin ter poskrbi, da ob močnejših udarcih ne pride do močnih pokov ali treskov. Če ščitnika na mestu, kamor je bil nameščen, ne potrebujete več, ga lahko preprosto odstranite, očistite in namestite drugam, saj samolepilna tehnologija omogoča večkratno lepljenje brez dodatnega orodja. Ker za seboj ne pušča sledi, ga lahko brez slabe vesti nalepite na katerokoli očiščeno površino.

Specifikacije:

  • Material: Poliuretan
  • Mere: 5cm x 1,2 cm

Paket vsebuje:

  • 4x Chameleon stenski ščitnik za vrata
  • Navodila za uporabo

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.