OBVESTILO: Od 18. 5. 2020 naprej lahko brez težave naročate naše artikle tudi z odkupnino,
saj Pošta Slovenije sedaj nemoteno izvaja plačilo odkupnine tudi na vašem domu.

NFC DESFire EV1 2K

NFC

NFC DESFire EV1 2K

Koda artikla: #3831115414058 Imate vprašanje o artiklu?
12,90 €

NFC tehnologija je sistem za bližnjo komunikacijo (angleško Near Field Communication), ki omogoča brezžično izmenjavo podatkov na razdalji, krajši od štirih centimetrov. Možna izmenjava podatkov med mobilnimi telefoni, napravami, terminali za plačevanje ali pa celo med reklamnimi plakati, vizitkami in izdelki za široko potrošnjo.

Povezava se vzpostavi v manj kot v sekundi, pri tem pa je potreben le kratek dotik med napravami. Uporabnik z dotikom na točko (TAG) pridobi informacijo o izdelku,
konfiguracijo za Wi-Fi, Bluetooth, se poveže z vašo spletno stranjo ali pa preko vizitke pridobi poslovne kontakte,...

Uporaba:
Z enostavnimi koraki zapišite svoje ukaze na točke (TAG) in si jih prilagodite po meri.
Potrebujete samo aplikacijo (npr. NFC TagWriter, TecTiles) in točko (TAG), kamor shranite informacije.

Primeri uporabe:
Zapis stika (s fotografijo), zaznamka, teksta, SMS-a, e-pošte, telefonske številke, Bluetooth nastavitev, GPS koordinat, URL povezave do želenih datotek, avtomatski zagon želene aplikacije, naslov spletne strani,...

Preprosto, hitro in enostavno.

NXP MIFARE DESFire EV1 združljive s Samsung TecTiles  in TecTiles 2. TecTiles in TecTiles 2 je blagovna znamka Samsung.

5 kom v kompletu.

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz