Pametni dom - Detektor oglikovega monoksida - Chameleon Smart Home

More Views

Pametni dom

Pametni dom - Detektor oglikovega monoksida - Chameleon Smart Home

Koda artikla: 3838424080950 Imate vprašanje o artiklu?
59,90 €

Spremeni svoj dom v pametni dom!

Chameleon Smart Home je rešitev s področja pametnega doma, ki tvoj dom naredi pametnejši, življenje v njem pa enostavnejše. Nadzor, varnost in udobje so le dotik stran.


Chameleon Smart Home detektor ogljikovega monoksida

Ogljikov monoksid je plin brez barve, vonja in okusa. V normalnih pogojih je njegova koncentracija v zraku tako nizka, da ne povzroča problemov človeškemu organizmu. Nevaren postane šele takrat, ko zaradi povečane količine preprečuje normalno vezavo kisika, zaradi česar pride do zastrupitve. Ta nastopi tiho in se stopnjuje od rahle vrtoglavice do izgube zavesti in smrti.
S Chameleon detektorjem ogljikovega monoksida bo vsaka skrb o morebitni povišani nasičenosti zraka s tem plinom odveč. Detektor je zanesljiv, preprost za namestitev in uporabo. S svojo signalno lučko in zvoki sporoča povišanje koncentracije ogljikovega monoksida v zraku tvojega doma in na ta način znatno zmanjšuje možnost zastrupitve.

Enostavno upravljanje na daljavo preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu ali tablici, tudi takrat, ko vas ni doma. Poleg svetlobnih in zvočnih signalov bodo opozorila vidna tudi v sami aplikaciji, ki te bo opozorila na dvig koncentracije ogljikovega monoksida, na nizek nivo energije v bateriji naprave ali na morebitno napako pri delovanju detektorja.
Možnost upravljanja z glasovnimi ukazi preko Amazon Alexa, Google Home, IFTTT... (upravljanje v angleškem jeziku, če so glasovni ukazi podprti v državi). Za uspešno namestitev in delovanje, naprava potrebuje dostop do vašega Wi-Fi omrežja in brezplačno mobilno aplikacijo.


Aplikacija: Smart Life - Smart Living

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smartlife&hl=en

App store: https://apps.apple.com/us/app/smart-life-smart-living/id1115101477


Specifikacije:

Vhodna napetost: 6 V DC

Baterije: 1,5 V x 4 litijeve baterije

Življenjska doba naprave: do 10 let

Življenjska doba baterije: do 10 let

Senzor za ogljikov monoksid: visokokakovostni CM9 detektor

Območje delovanja: od -10 °C do 50 °C / od 30 do 90 % relativne vlage

Glasnost alarma: nad 86 dB/ 3m

Tip vgradnje: zidni nosilec

Frekvenca Wi-Fi signala: 2,4 GHz 802.11b/g/n

Model baterije: FR14505

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.