Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

Pametni dom - Komplet Zaščita doma - Chameleon Smart Home

More Views

Pametni dom

Pametni dom - Komplet Zaščita doma - Chameleon Smart Home

Koda artikla: 3838424059468 Imate vprašanje o artiklu?
184,50 €

Za vas smo pripravili paket, v katerem boste našli artikle iz naše Chameleon Pametni Dom ponudbe. V paketu so vsi izdelki cenejši, kot v prosti prodaji in prav posebej izbrani za ta paket. V kakšnih situacijah lahko uporabljate vse izdelke v tem paketu najdete v spodnjem zapisu. S tem Chameleon Smart Home paketom boste še lažje in še ceneje spremenili vaš dom v pametni dom!


Lastnosti paketa:

Paket vsebuje vse potrebno, da zaščitite in nadzorujete vaš dom kjerkoli že ste. S senzorjema za vodo boste brez skrbi, da v vašem domu ni prišlo do poplave. V primeru, ko pa le pride do takega trenutka, vas bodo naprave takoj obvestile in boste lahko temu primerno ukrepali. Senzor za vodo vas bo opozoril na razlitje tekočine v njegovi bližini, za to predlagamo, da ga postavite na tista kritična mesta, kjer menite da do razlitja lahko pride. V primeru, da pa ste v stanovanju do razlitja, pa vas bo na ta dogodek opozorila tudi 3v1 sirena, s svojim močnim zvočnim signalom. S pametnimi vtičnico in pametnim razdelilnikom lahko vklapljate ali izklapljate naprave, ki ste jih priklopili nanje in jim lahko vklopite možnost delovanja glede na določen urnik, vendar to še ni vse. S pametno vtičnico lahko spremljate tudi električno porabo vseh priklopljenih naprav, kar je odličen način kako zmanjšati ali predvideti stroške tistih najbolj potratnih naprav (električni grelniki, razvlažilci, klime, hladilniki, skrinje... S pametnim infrardečim vmesnikom lahko upravljate vse naprave, za katere bi potrebovali za vsako posebej svoj daljinski upravljalnik. Tako enostavno poiščete pravo napravo v vmesniku v aplikaciji, ali pa s pomočjo daljinskega upravljalnika IR vmesnik naučite kaj pomeni dotični signal. Tako lahko v lastnem domu vklopite ali izklopite klimo, grelnik, televizijo, radio, setup-box itd. in tako vklopite gretje ali hlajenje še preden se vrnete domov, ali upravljate s televizijo ali radiem kjerkoli v stanovanju ste. Možnosti je neskončno!

Paket vsebuje:
- Pametni senzor vode
- Senzor temperature in vlage s sireno 3v1
- Pametni razdelilec
- Pametna vtičnica
- Pametni infrardeči vmesnik

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.