-50%

Pametni dom - Pametni LED trak RGB (10m) - Chameleon Smart Home

More Views

Pametni dom

Pametni dom - Pametni LED trak RGB (10m) - Chameleon Smart Home

Koda artikla: 3838424073181 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 54,90 €

Akcijska cena 27,45 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 54,90 €

Spremenite vaš dom v pametni dom!

Rešitev, ki naredi vaš dom pametnejši in vaše življenje enostavnejše. Imejte nadzor, varnost in udobje na vaši dlani!

Pametni RGB LED trak je odličen za popestritev vašega doma z ambientalno osvetlitvijo. S preprostim klikom na daljinskem upravljalniku ali v mobilni aplikaciji, boste lahko prilagodili barvo in vzdušje v okolici traku. Še posebej primeren je za zabave, saj lahko s posebnim programom svetenja, ki se prilagaja glasbi v prostoru, vašo okolico spremenite v disko. Manj zahtevne uporabnike bo navdušila možnost zatemnjevanja, prednastavljeni načini svetenja in preprosta namestitev, saj se trak z lepilnim trakom enostavno pritrdi na katerokoli površino. Ko je nameščen, ga s priloženim adapterjem priključite v električno omrežje in že je pripravljen na uporabo. Če ga povežete z aplikacijo Smart Life, lahko upravljate tudi s časom vklopa in izklopa, trak povežete z ostalimi kompatibilnimi napravami ali z njim upravljate z glasovnimi ukazi preko enega izmed sistemov (Amazon Alexa, Google Home, IFTTT...), če so glasovni ukazi v vaši državi podprti. Za uspešno namestitev in delovanje preko aplikacije, naprava potrebuje dostop do vašega Wi-Fi omrežja.

Specifikacije:

Mikroprocesor: RTL8710BN-VA-CG

Moč: 36W

LED čip: SMS5050RGB, 300 kos (30 kos/m)

Svetlobni tok: 350lm (35lm/m)

Vhodna napetost in tok: DC12V/3A

Priložen napajalnik: AC100-240V, 50/60Hz, DC12V/3A

Daljinsko upravljanje: Aplikacija in daljinec
Dolžina traku: 10 m (2x 5 m)

Priložene zaponke za enostavno prilagajanje dolžine traku

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.