-20%

Multifunkcijska nočna lučka

More Views

Svetilka

Multifunkcijska nočna lučka

Koda artikla: #3838424060716 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 24,90 €

Akcijska cena 19,92 €


Nočna lučka je lahko zanimiv dodatek za vaš dom, poleg tega pa ima dva USB izhoda za polnjenje naprav s skupnim tokom 2,5 A.

Lučka se samodejno vklopi v temi ko zazna zvok in izklopi ko zazna svetlobo. Za delovanje jo enostavno vklopite v 220V vtičnico. Nočno lučko lahko podnevi vključite tudi ročno. V temi lahko lučko ročno izklopite, da onemogočite samodejno svetenje. Ko je lučka ponoči izklopljena, se samodejno vklopi vsakič, ko zazna zvok, v tem primeru se samodejno izklopi po 30 sekundah. Izbirate lahko kar med 16 različnimi barvami LED svetlobe.


Specifikacije:

Model: GD1801
Vhodna napetost in tok: AC 100-240 V,
50/60 Hz, 0.5A
Izhodna napetost in tok: DC 5V, 2.5A (deljeno)
Moč USB izhodov: 12.5 W
Moč LED lučke: 0.2 W
Tip izhodov: USB 2.0 x 2
Št. Barv LED lučke: 16 odtenkov
Vrste tipal: Svetlobni senzor, Zvočni senzor
Material: ABS + PC negoreči materiali
Velikost: 63 x 65 x 75 mm
Barva: Bela

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz