-25%

Aroma difuzor za eterična olja Kamin

More Views

Aroma difuzor

Aroma difuzor za eterična olja Kamin

Koda artikla: 3838424082572 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 64,90 €

Akcijska cena 48,68 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 64,90 €

Difuzor za eterična olja

Razpršilec arome Kamin bo prečistil in osvežil zrak v prostoru z vašimi najljubšimi eteričnimi olji. Difuzor zraka je primeren za vse prostore s prostornino do 40 kvadratnih metrov. V difuzor enostavno nalijete vodo, po želji dodate eterično olje in že lahko uživate v prijetnem ozračju in ambientu.

Imitacija kamina

Prav posebna lastnost aroma difuzorja Kamin je v tem, da ima na odprtini iz katere piha dim, vgrajene LED svetilke, ki spremenijo difuzor v imitacijo kamina. Plapolajoči dim, ki prihaja iz difuzorja se lahko magično obarva v katerikoli od 8 različnih barv. Z LED lučkami obarvan dim izgleda kot migetajoči ognjeni plamenčki in tako doda prostoru toplino in domačnost kamina.


Ali ste vedeli?

Difuzor za eterična olja uporablja ultrazvočne vibracije, s pomočjo katerih voda in eterična olja zmešana v njej začnejo hlapeti. Zaradi vibracij nastane prijetna, hladna in gosta meglica, ki se razprši v prostor, ga prijetno odišavi in pri tem olja ne segreva, zato eterično olje ohrani terapevtske lastnosti.


Specifikacije:

Dimenzije: 210x135x81 mm

Teža: 500 g

Napajanje: AC 100-240 V 50-60 Hz / DC 24 V 500 mA

Dolžina napajalnega kabla: 150 cm

Moč naprave: 15.6 W

Načini delovanja: konstantna meglica/Izmenjujoča meglica/2H/4H

Kapaciteta zalogovnika: 240 ml

LED luči: vgrajenih 36 RGB LED luči

Materiali: PP/ABS/PC

Dodatki: adapter z napajalnim kablom, daljinec in navodila za uporabo.

Frekvenca ultrazvočne membrane: 2.4 MHz

Garancija: 1 leto

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.