MicroUSB polnilne baterije AAA 1.2V/450mAh (4 kosi)

More Views

Polnilne baterije

MicroUSB polnilne baterije AAA 1.2V/450mAh (4 kosi)

Koda artikla: #3838424062239 Imate vprašanje o artiklu?
16,90 €

Prve AAA baterije z možnostjo polnjenja preko microUSB kabla!

ENOSTAVNA ZA POLNJENJE: Zahvaljujoč vgrajenemu microUSB vhodu in priloženemu polnilnemu kablu ne boste nikoli več potrebovali polnilnih Ni-MH ali alkalnih baterij.

EKO IN ZABAVNO: Z divjim izgledom in možnostjo, da jih uporabite v daljinskih upravljalnikih, urah, svetilkah, kamerah, fotoaparatih, Bluetooth tipkovnicah in miškah. Baterije se lahko uporabijo/napolnijo do 500x. To pomeni, da so baterije prijazne do okolja, saj z uporabo le teh zmanjšate količino odpadkov. Čas delovanja baterij se lahko skrajša po več polnjenjih. S priloženim microUSB kablom lahko napolnite do dve bateriji naenkrat. S polnjenjem pričnete, tako da vklopite kabel v 5 V adapter.

SPECIFIKACIJE:

Model: AAA

Kapaciteta: 450mAh

Izhodna napetost: 1.2 V

Največja vhodna napetost in tok: 5 V / 80 mA

Število uporab: 500x

Čas polnjenja: 5.5 ur

Material: Ni-Mh

Polnilni konektor: microUSB

LED indikator: sveti rdeče med polnjenjem in modro, ko je baterija napolnjena

OPOZORILA:

- Ne poškodujte baterije in je ne mečite v ogenj. Ne postavljajte je v vodo in ne poskušajte olupiti zgornje ovojnice.

- V napravah ne uporabljajte baterij različnih tipov in proizvajalcev. Pravilno vstavite baterije v

naprave. Pred uporabo preverite polarnost na bateriji.

- Shranjujte nedosegljivo otrokom.

- Napolnite jih s 5 V adapterjem. Med polnjenjem se baterije lahko segrejejo.

- Če baterije začnejo puščati, se jih ne dotikajte z golimi rokami in jih ne uporabljajte. Če pridete v kontakt s tekočino iz baterije, si kožo takoj sperite s tekočo vodo in milom. Če tekočina pride v vaše oči si jih takoj sperite s tekočo vodo. Izpirajte si jih vsaj 15 minut. Po potrebi se posvetujte z osebnim zdravnikom.

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.