Košarica
0
Do brezplačne dostave ti manjka še: 30,00 €!

SIM NanoSIM in MicroSim card luknjač

SIM adapter

SIM NanoSIM in MicroSim card luknjač

Koda artikla: 3851071 Imate vprašanje o artiklu?
24,90 €

Uporablja se lahko kot Nano SIM sekač in Micro SIM sekač.

Enostavna naprava, ki na prvi pogled spominja na"luknjač", le da ima rezila natančno prilagojena za razrez standardnih SIM kartic v micro SIM ali nano SIM format. Z rezalnikom je postopek izreza popolnoma enostaven. Vse kar morate storiti je, da kartico na pravilen način vstavite v rezalnik in pritisnete na vzvod.

V kolikor ste pri izrezu nekoliko pazljivi, vam lahko preostanek (odrezani del) celo služi kot micro/nano SIM adapter, ki vam omogoča, da vašo micro/nano SIM kartico znova uporabite v telefonih s podporo standardnim SIM karticam.

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.