Steklene slamice za pitje (16 kosov) in ščetke za čiščenje (4 kosi) - prozorne

More Views

Slamice

Steklene slamice za pitje (16 kosov) in ščetke za čiščenje (4 kosi) - prozorne

Koda artikla: 3838424091543 Imate vprašanje o artiklu?
18,90 €

Steklene slamice so eleganten in okolju prijazen nadomestek za plastične slamice. V paketu se nahaja 16 steklenih slamic, od tega 6 ravnih krajših, 6 ravnih daljših in 4 zavite slamice. S takšno raznolikostjo lahko uživate v vaši priljubljeni pijači na različne načine.


Vsaka steklena slamica je izdelana iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla, ki je brez vonja in brez okusa ter ne vpliva na okus vaše pijače. Poleg tega so steklene slamice trajne in se ne lomijo enostavno, zato jih lahko večkrat uporabljate in tako prispevate k ohranjanju okolja.


Paket vsebuje tudi 4 najlonske krtačke za čiščenje, s katerimi lahko steklene slamice enostavno očistite po uporabi. Krtačke so priročne in zlahka dosežejo vse dele slamice, da zagotovijo popolno čiščenje. Tako bo vaša steklena slamica vedno čista in pripravljena za uporabo.


Steklene slamice so primerna izbira za vsakodnevno uporabo doma, pa tudi za posebne dogodke in zabave. Ne samo, da so okolju prijazne, ampak tudi elegantne in zanimive za uporabo. Z uporabo steklenih slamic lahko prispevate k ohranjanju okolja in obenem uživate v vaši priljubljeni pijači na okolju prijazen način.

Paket vsebuje:
6x 150 mm steklene slamice
6x 215 mm steklene slamice
4x 215 mm zakrivljene slamice
4x najlonske ščetke za čiščenje

Specifikacije:
Debelina slamic: 9 mm
Material: Borosilikatno steklo

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.