-40%

UV Lovilec komarjev

More Views

Lovilec komarjev

UV Lovilec komarjev

Koda artikla: 3838424060662 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 39,90 €

Akcijska cena 23,94 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 39,90 €

Zavaruj sebe in ljudi v svoji okolici pred nadležnimi komarji in ostalim mrčesom!

Lovilec komarjev privablja in lovi insekte z vgrajeno 360° UV LED lučko. Delovanje lovilca je ekološko in varno, brez strupov, kemikalij, neprijetnih vonjav, hrupa in dima. Komarje privablja z UV LED svetlobo in jih lovi z zelo tihim ventilatorjem, za delovanje pa ne potrebuje nobenih strupov.

Ujeti komarji ostanejo v notranjosti naprave, katero po potrebi izpraznimo. Lovilec komarjev vam omogoča enostavno in varno uporabo kjerkoli in kadarkoli, saj ima vgrajeno 2000mAh baterijo, ki zagotavlja do 6 ur delovanja. Paketu je priložena tudi naravna vaba, ki bo še izboljšala delovanje lovilca.

Specifikacije:
Napajanje: 5V/1A
Baterija: 18650 Li-ion, 2000 mAh
UV valovanje: 454 - 397 nm
Čas delovanja: do 6 ur
Čas polnjenja: 3 ure
Način polnjenja: preko USB-C
Teža produkta: 405g
Material: ABS/PP
Mere produkta: 111mm x 111mm x 207mm

Paket vsebuje:
- UV LED lučko
- Vaba za komarje
- USB-C na USB kabel
- Navodila za uporabo
- Embalaža

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.