Čarovnica je uročila Chameleona, ki bo vse neznižane izdelke znižal za 30 %. Strašanski urok bo trajal do vključno 1. 11.!
Koda za popust: urok30
(Popusti veljajo samo za maloprodajo in se ne seštevajo).

-64%

Varnostna LED lučka za na peto - rdeča

More Views

Svetilka

Varnostna LED lučka za na peto - rdeča

Koda artikla: #3838424049087 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 14,90 €

Akcijska cena 5,40 €


Varnostna LED lučka je odlična in varna rešitev za vaše nočne športne aktivnosti!
Polni se preko MicroUSB vhoda za polnjenje, je primerna za vsako vreme in z enim polnjenjem zdrži od 15 do 30 ur delovanja (odvisno od načina svetenja). Med polnjenjem tipka sveti rdeče, ko pa je napolnjena, tipka začne svetiti zeleno. Oba načina svetenja (konstantno svetenje ali utripanje) vklopimo s pritiskanjem tipke za vklop / izklop (1 pritisk - vklop konstantnega svetenja, 2 pritiska - izbira načina utripanja, 3 pritiski - izklop). Varnostna LED lučka se enostavno montira na peto vaših športnih copatov in sveti v rdeči barvi. Bodite varni v prometu!

Cena poštnine je 3 eur, pri nakupu nad 20 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.