-70%

Apple iPhone 5/5S/SE - Okrasni pokrovček (Pikapolonica) - rumen

Ovitek

Apple iPhone 5/5S/SE - Okrasni pokrovček (Pikapolonica) - rumen

Koda artikla: #3831115440804 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 14,90 €

Akcijska cena 4,47 €


Okrasni pokrovček PIKAPOLONICA za mobilni telefon Apple iPhone 5/5S/SE. Ovitek vam omogoča dostop do vseh gumbov in funkcij telefona. 

Poleg lepote, ki jo bo moderen izgled pokrovčka nudil vašemu mobilniku, je tu še zaščita pred umazanijo, praskami in ostalimi manjšimi poškodbami.

Ob vklopu bliskavice (fleša) na ovitku svetijo lučke. Lučke lahko svetijo v rdeči, zeleni, roza in modri barvi.

 

 

 

 

 

Dostava za vse fizične stranke je brezplačna, neglede na količino in ceno blaga.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.Splošni podatki

© 2016 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletne trgovine Degriz