Swipe to the left

​Kaj kupiti fantu za rojstni dan?

​Kaj kupiti fantu za rojstni dan?
By Matija Oblak 20. december 2022


Trenutkov za obdarovanje je dandanes zmeraj več in v svetu, kjer ima vsak od nas že skoraj vse kar si je kadarkoli zaželel, je resnično težko kupiti ljubljeni osebi nekaj unikatnega, novega in še posebej nekaj takega kar še nima. Pa si v nadaljevanju oglejmo kaj kupiti fantu za rojstni dan.

Sam nakup nikoli ni enostaven, saj je na izbiro veliko število različnih produktov, za to se bomo danes nekoliko bolj skoncentrirali na tehnična in elektronska darila.

No pa začnimo:

Kaj kupiti fantu za rojstni dan, najboljša darila samo zanj!Digitalna ura - 3D LED - Z budilko - Prikaz temperature

Ta ura je odlično darilo za vsakega moškega, saj je minimalističnega izgleda in se jo za to lahko postavi kamorkoli v vaš dom. Primerna je tako za delavnico, kot dnevno sobo, ali celo kuhinjo. Postavite jo lahko kamorkoli, z možnostjo nastavitve alarmov in prikazovanja temperature in datuma, pa bo primerna tudi za nočno omarico. Če menite, da je za spalnico presvetla, ne skrbite, saj zvečer in ponoči zmanjša svetlost prikazovalnika in boste lahko brez težave zaspali ob njej. Z nakupom te ure si boste hitro in enostavno odgovorili na vprašanje, kaj kupiti fantu za rojstni dan.

Digitalna ura - 3D LED - Z budilko - Prikaz temperature – Chameleon


Odlična minimalistična ura z digitalnim prikazom ure, datuma in temperature. Ima tudi možnost nastavitve alarmov.Chameleon Bluetooth A8 zvočnik in Power Bank v enem

Zvočnik je izredno robustne in proizvaja izredno kvaliteten zvok. Primeren je za vsakega moškega, ki bo ta zvočnik uporabljal tudi pri izvajanju raznih športnih dejavnosti, na piknikih in ga ne bo potrebno skrbeti, če nanj padeta kaplja ali dva, ali pa se umaže z blatom. Z zvočnikom lahko predvajate glasbo preko bluetooth povezave ali pa kar direktno preko aux 3.5 mm kabla. Vanj lahko vstavite tudi MicroUSB kartico preko katere boste, prav tako lahko predvajali glasbo. Naprava je izredno kvalitetna, kar pomeni, da bo primerna prav za vsakega partnerja. S časom predvajanja od 4 do 10 ur, je resnično najboljši odgovor na vprašanje kaj kupiti fantu za rojstni dan.

Chameleon Bluetooth A8 zvočnik in Power Bank v enem

Zvočnik s kvalitetnim zvokom in robustnim ohišjem, ki ga boste lahko uporabljali kadarkoli in kjerkoli.


Avto držalo in brezžični polnilnik 15W

Ne veste kaj kupiti fantu za rojstni dan, on pa vedno pozabi napolniti mobilni telefon preden gre od doma. Se vedno na poti nekam spomni, da bi bilo dobro napolniti mobilnik? Nič ne de, zanj imamo pripravljeno resnično odlično darilo. Pred nakupom le preverite, da njegov mobilni telefon podpira brezžično polnjenje. To avto držalo je primerno prav za priložnosti, ko se boste spomnili, da imate prazen telefon, vi pa boste že sedeli v avtu. Enostavno mobilni telefon položite na nosilec in le ta se bo začel polniti. Z močjo 15W bo hitrost polnjenja izredno visoka, vam pa se ne bo treba ukvarjati z vtikanjem in iztikanjem različnih kablov. Poleg ostalih funkcij se lahko to avto držalo pohvali tudi z mehanskim zapiranjem in odpiranjem klešč, kar pomeni, da boste odpirali in zapirali klešče z enostavnim pritiskom na gumb.

Avto držalo in brezžični polnilnik 15W - 2v1

Avto držalo ima možnost brezžičnega polnjenja in motorizirane klešče, ki se odpirajo in zapirajo s pritiskom na gumb.

MicroUSB polnilne baterije

Vaš partner redno porablja ogromno količino alkalnih baterij za enkratno uporabo. Jih porablja v raznih daljinskih upravljalnikih, radiih in ostalih napravah. Se kopičijo prazne, na pol prazne in polne baterije po raznih predalih v vašem stanovanju, vi in vaš fant pa ne vesta kako polne so? Vse te skrbi so sedaj odveč. Z nakupom polnilnih AA in AAA baterij ste lahko brez skrbi, saj boste sedaj lahko mirno napolnili vaše baterije in jih uporabljali v katerikoli napravi. Kar je prednost teh baterij pred ostalimi polnilnimi baterijami je ta, da za njihovo polnjenje ne potrebujete nobene polnilne postaje, vendar polnilni kabel enostavno vklopite v baterijo samo. Z lučko vas bo le ta opozorila ali se polni, ali pa je že polna. S temi baterijami boste izjemno zmanjšali količino elektronskih odpadkov in posledično boste privarčevali kar precej denarja, saj vam ne bo potrebno kupovati navadnih baterij za enkratno uporabo. Kaj kupiti fantu za rojstni dan? Na to vprašanje lahko enostavno odgovorite s takim res praktičnim darilom.

MicroUSB polnilne baterije AA 1.5V/800mAh (4 kosi)MicroUSB polnilne baterije AAA 1.2V/450mAh (4 kosi)

Bateriji sta primerni za vse naprave, v vašem domu, ki baterije potrebujejo. Polnijo se direktno preko polnilnih kablov in ne potrebujejo polnilnih postaj.

Polnilni adapterji za mobilne telefone

Vaš partner redno izgublja polnilne adapterje in si od vas sposoja polnilce, da lahko mirno napolni svoj mobilni telefon. Če imate tak problem, je odgovor na vprašanje, kaj kupiti fantu za rojstni dan, precej precej enostaven. S tem razlogom smo vam pripravili dva adapterja, enega za v avto, drugega pa hišnega. S tem boste brez težave izbrali tistega, za katerega veste, da bo najbolj uporaben za vašega partnerja. Oba polnilca imata vgrajeno Power Delivery tehnologijo in imata Type C izhode, kar pomeni, da lahko hitro napolnita večino Samsung in Apple telefonov, prav tako pa brez težave polnita katerikoli drug mobilnik. Avto polnilec se lahko pohvali z močjo polnjenja do 48W, hišni polnilec pa s polnjenjem do 25W. Oba polnilca sta visoko kvalitetna, za to vas ni potrebno skrbeti, tudi če jih uporabljate celoten dan in takrat ko vas ni doma.

Hišni polnilec - 25W (PPS in PD 3.0), USB-C izhod, kabel ni priložen - HKAP3891-25EU – belAvto polnilec - 48W (PD 3.0 in QC 3.0), 2-portni (USB in USB-C izhod), kabel ni priložen - IBD352-AC48W - črn

Oba polnilca podpirata PD in PPS tehnologijo zato bosta izredno hitro napolnila vaš telefon. Avto polnilec poli tudi s tehnologijo QC preko USB izhoda.


Tako smo vam sedaj predstavili kar nekaj produktov s katerimi boste brze težave razveselili vašega partnerja in mu polepšali njegov rojstni dan. Vsakega od teh produktov lahko kupite tudi za katerokoli drugo priložnost. Vsak od zgoraj naštetih artiklov bo zagotovo pripeljal nasmešek na obraz vaši ljubljeni osebi, obenem pa nima le spominske vrednosti, ampak je resnično tudi zelo uporaben produkt. V kolikor vas te artikli še vedno niso prepričali, predlagam, da si ogledate še naslednje naše bloge, kjer smo ponudili še nekaj prav tako zanimivih artiklov: Darila za novo leto ideje in nasveti kaj kupiti in Kaj kupiti za božič?.

Upam, da ste si s tem blogom lahko odgovorili na vprašanje kaj kupiti fantu za rojstni dan in se boste sedaj lažje odpravili po nakupih.


Preberite si tudi:
Darila za valentinovo

Posted in: Nakupovalni vodiči


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.