Swipe to the left

Kaj kupiti za božič: Poceni darila, ki očarajo in ne praznijo denarnice!

Kaj kupiti za božič: Poceni darila, ki očarajo in ne praznijo denarnice!
By Nina Plavc 23. november 2023


Vsako leto ko se približuje veseli december, se začnemo spraševati: kaj kupiti za božič? Seveda bi vsi radi kupili neko unikatno darilo, ki ga bo oseba, ki jo obdarujemo resnično potrebovala. A to ne pomeni, da morate za darila porabiti cel premoženje. Obstaja veliko možnosti za poceni božična darila, ki bodo razveselila vaše najdražje.

V tem članku vam bomo predstavili nekaj idej kaj kupiti za božič, ne da bi pri tem izpraznili denarnico. Pri izbiri daril je pomembno, da upoštevate interese prejemnika in mu podarite nekaj, kar bo cenil.

V nadaljevanju bomo darila razdelili na poglavja, ki so prilagojena različnim kategorijam prejemnikov:

  • Kaj kupiti za božič fantu ali možu
  • Kaj kupiti za božič punci ali ženi
  • Kaj kupiti za božič otrokom
  • Kaj kupiti za božič očetu
  • Kaj kupiti za božič mami
  • Kaj kupiti za božič prijateljem
  • Kaj kupiti za božič sodelavcem

Upamo, da vam bodo naše ideje v pomoč pri iskanju popolnega darila za vaše najdražje tako, da darilo ne bo ravno najdražje.

V uvodu smo poudarili, da so darila lahko poceni in hkrati izvirna ter osebna. To je mogoče doseči z izbiro daril, ki so prilagojena interesom prejemnika. Darila smo razdelili na poglavja, ki so prilagojena različnim kategorijam prejemnikov. To vam bo olajšalo iskanje darila, ki bo primerno za določeno osebo. V nadaljevanju bomo predstavili nekaj konkretnih idej za poceni božična darila za vsako kategorijo prejemnikov. Upamo, da boste našli nekaj, kar vam bo všeč.


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA FANTA ALI MOŽA?

- Pametni RGB LED trak – darilo v katerem boste lahko uživali vsi člani družine!

LED trak

Zamotite svojega dragega s pametnim LED trakom, ki ga lahko povežete na telefon in upravljate z njim na daljavo! LED trak v dolžini 10m enostavno pritrdite na katerokoli površino vašega doma. Trak lahko upravljate preko daljinskega upravljalnika ali preko aplikacije na svojem telefonu. Spreminjate lahko barve, zatemnitev, načine svetenja in utripanja. Še posebej primeren je za zabave, saj lahko s posebnim programom svetenja, ki se prilagaja glasbi v prostoru, vašo okolico spremenite v pravi disko.

- Pametna ura GPSFit Pro 1860 V2 – darilo za športnike in športnike po duši!

gps ura

Če je vaš partner še brez pametne naprave na svojem zapestju, je sedaj skrajni čas, da jo dobi! Privoščite mu kvalitetno pametno uro z GPS sprejemnikom, s katero lahko beležite športne dejavnosti, tudi brez telefona v bližini ne glede na to kje ste. Ura beleži vsak vaš korak in utrip srca ter omogoča beleženje vseh potrebnih podatkov za še boljšo športno izkušnjo. Obenem bo zaradi svojega elegantnega izgleda primerna tudi za vse ostale dejavnosti. Pohvali se lahko z močno 200 mAh baterijo, ki bo delovala brez težav do 30 dni pri normalni uporabi in do 9 ur pri uporabi z GPSom.

KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA PUNCO ALI ŽENO?

- Prenosni sokovnik Vitamer – super darilo za vse ženske!

prenosni blender

Napolni, vzemi s sabo, zmiksaj in uživaj v svežem napitku!

Omogoča pripravo svežega napitka kjerkoli in kadarkoli. Sokovniku napolnite baterijo, priskrbite si svoje najljubše sadje in vse skupaj vzemite v pisarno, avto, kampiranje ali na izlet ter uživajte v svežih napitkih! Enostavno in hitro si lahko pripravite vaš najljubši smuti, beljakovinski napitek ali pa kar koktejl, ki ga spijete kar iz sokovnika, saj služi tudi kot kozarec.


Za lažjo predstavo, kako mikser deluje si lahko ogledate v zgornjem videu. (2)

- Pametna ura V130S - elegantno in pametno darilo hkrati!

Pametne ure so v zadnjem času postale "must have" izdelek vsakega elektronskega navdušenca/ke. Poskrbite, da bo vaša draga vedno na tekočem in ne bo zgrešila nobenega vašega klica ali sporočila. Obdarite jo s Chameleon pametno uro V130S, ki jo lahko dobite v roza-zlati, srebrni ali črni barvi, poleg tega pa je uri priložen še en dodaten pašček za zamenjavo. Visoko kvalitetna pametna ura, ki bo beležila vsak korak in utrip srca, spremljala pa bo tudi vse športne dejavnosti, krvni tlak, saturacijo s kisikom in porabljene kalorije. Z močno 240 mAh baterijo bo delovala do 5 dni, seveda pa je čas delovanja odvisen od števila zabeleženih športnih aktivnosti, ki jih boste izvajali.


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA OTROKE?

- Projektor zvezdno nebo z vgrajenim zvočnikom – pričarajte vašim otrokom pravo pravcato zvezdno nebo!

Projektor zvezdno nebo

Na sliki zgoraj si lahko ogledate kako projektor prikaže zvezdno nebo na stropu katerekoli sobe!

Projekcijo zvezdnega neba lahko prilagodite svojim željam.Nastavite lahko moč svetenja zvezd, vrsto in barvo meglice ter hitrost prelivanja. Vse to lahko nastavite preko daljinskega upravljalnika ali preko mobilne aplikacije, kjer lahko dodatno nastavite tudi čas vklopa/izklopa projektorja. Za še več zabave lahko z vgrajenim zvočnikom predvajate glasbo iz vašega telefona ali USB ključka, kot bonus efekt pa ima projektor še način utripanja po glasbi.

- DIY igrače – obdarujte vaše najmlajše s katero izmed Chameleon poučnih igrač! (1)

DIY igrače

Izberite eno imed DIY poučnih igrač!

Če so vaši otroci navdušeni znanstveniki vam priporočamo solarnega robota, ki ga lahko sestavite v 14 različnih oblik ali pa robotka, ki ga poganja le slana voda. Če želite vaše otroke na zabaven način ekološko izobraziti, jih obdarite s setom za sestavljanje okolju prijazne baterije, znanstvenim setom ali pa krompirjevo uro.


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA OČETA?

- Sušilec za čevlje – posuši čevlje vseh oblik in velikosti!

sušilec za čevlje

Sušilec položite v čevlje kot prikazuje slika in že lahko začnete s sušenjem!

Je vaš oče navdušen gobar, planinec ali smučar? Ali pa ima psa ki ga sprehaja vsak dan? Morda večkrat pazi na vnuke? Če da, potem z darilom kot je sušilec čevljev, ne morete zgrešiti. Sušilec za čevlje je primeren za sušenje katerekoli obutve, vključno s drsalkami in smučarskimi čevlji. Vse kar morate storiti je, da sušilec položite v čevlje, nastavite čas sušenja, ga vključite in čevlji bodo posušeni kot bi mignil.

- Pametna vtičnica – spremenite očetov dom v pametni dom!

pametna vtičnica

Kupite očetu pametno vtičnico, katera mu bo omogočila vklop ali izklop naprav kjerkoli in kadarkoli, poleg tega pa meri tudi porabo energije. Pametna vtičnica omogoča nastavitev urnika delovanja in s tem lahko privarčujete tudi na porabi elektrike. Z vtičnico lahko enostavno upravljate na daljavo preko aplikacije na telefonu ali tablici, tudi ko vas ni doma. Po želji lahko nastavite urnik kdaj vam bodo svetile novoletne lučke ali pa kakšna druga lučka v vašem domu, na daljavo lahko izklopite ali vklopite radiator ki je priključen na elektriko… Možnosti uporabe pametne vtičnice je ogromno!


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA MAMO?

- Aroma difuzor – obdarite mamo z nečim lepim in uporabnim!

difuzor

Difuzor proizvaja prijetno, hladno in gosto meglico.

Mama je ena sama, zato si seveda zasluži najboljše darilo. Zato vam priporočamo da ji za božič kupite Aroma difuzor, ki je hkrati tudi ambientna lučka. Aroma difuzor napolni zrak z vašim najljubšim eteričnim oljem in hkrati vlaži zrak v prostoru. Poleg tega pa je razpršilec arome lahko tudi ambientna lučka, saj lahko sveti v več različnih LED barvah, katere lahko menjate glede na prostor in razpoloženje.

- Multifunkcijska nočna lučka – Zanimiv in praktičen dodatek za dom!

Nočna lučka

Izberite eno izmed čudovitih barv v kateri sveti nočna lučka

Nočno lučko lahko postavite v katerikoli prostor z vtičnico, oziroma v prostor kjer želite da se ponoči prižge. Predvsem je primerna za hodnike in stopnišča, kjer ponoči ne želimo prižigati luči, vseeno pa potrebujemo nekaj svetlobe. Lučka se v temi samodejno prižge, ko zazna zvok in nato samodejno ugasne po 30 sekundah. Lahko jo nastavite tudi tako, da vam sveti neprekinjeno in izbirate med 16 različnimi barvami LED svetlobe. Ker pa v vsakem prostoru pride prav tudi polnilnik, ima lučka tudi 2 USB izhoda za polnjenje telefona ali druge naprave.


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA PRIJATELJE?

- Digitalna 3D LED ura – primerna za vsakogar in vsak dom!

digitalna ura

Ura ima že pripravljeno nosilno luknjo za montažo na steno.

Ko vam res zmanjka idej kaj kupiti za božič prijatelju, izberite za darilo digitalno uro, ki jo lahko uporabite kot stensko ali namizno uro. Marsikdo bo vesel 3D LED ure, s prikazom datuma in temperature ter budilko. Uro lahko prav tako nastavite, da se v večernem času zatemni in vas ne moti tudi, če jo imate postavljeno na nočni omarici.

- Polnilec za telefon – s tem darilom res ne morete zgrešiti!

polnilec za telefon

Le kdo si ne želi svoj telefon napolniti kar se da hitro?

Polnilec za telefon je pa res tako darilo, ki ga lahko podarite komurkoli. Lahko se zgodi, da stari polnilci postanejo prepočasni za nove telefone, lahko da polnilec uporabimo za kako drugo napravo, ali ga pozabimo na počitnicah…

Na Chameleon spletni strani lahko izbirate med raznovrstnimi polnilci za telefone. Od stenskih, avto, več-portnih,brezžičnih do prenosnih polnilcev. Da boste lažje izbrali polnilec, je dobro vedeti vsaj katero znamko telefona ima vaš prijatelj ter kje in kako ga želi uporabljati. Če tega ne veste, vam predlagamo ta Chameleonov 2-portni hišni polnilec za telefon, ki podpira polnjenje najširšega kroga različnih telefonov – skoraj vse!


KAJ KUPITI ZA BOŽIČ ZA SODELAVCE?

- Varnostna LED lučka za na peto – da bodo vaši sodelavci prišli v službo vidno in varno!

varnostna lučka

Bodite vidni v prometu z varnostno led lučko!

Po večini ne poznamo zelo dobro svojih sodelavcev, hkrati pa ne želimo za darila zapraviti celega premoženja, zato vam predlagamo praktično darilo kot je varnostna LED lučka. Lučka je primerna predvsem za tiste, ki hodijo v službo peš, s kolesom ali skirojem,uporabna pa je tudi pri vsakodnevnih aktivnostih, kot so tek, kolesarjenje, sprehod s psom…

LED lučka se pritrdi na peto vaše obutve in poskrbi za še boljšo varnost in vidnost v prometu. Lučka za na peto lahko sveti v rdeči barvi ali pa utripa v rdeči barvi, poleg tega pa je enostavna za polnjenje, saj ima vgrajeno baterijo in se polni preko MicroUSB polnilnega kabla.

- Blažilci za vrata –poceni in uporabno darilo za vsak dom!

Ščitniki za vrata

Kot vidimo na sliki, so blažilci popolnoma prozorne barve.

Tudi to darilo lahko podarite komurkoli, brez tega da bi ga zelo dobro poznali. Blažilci oziroma ščitniki so primerni za vsak dom, kjer je nevarnost, da bi lahko vrata ali predalniki ob odpiranju poškodovali steno ali druge predmete. Narejeni so iz prozornega gela, tako da niso vpadljivi in gredo skupaj s katerokoli barvo in površino v vašem stanovanju. Blažilce lahko preprosto odstranite, očistite in namestite na drugo mesto, kjer ga potrebujete.


Upamo, da smo vam letos vsaj malo olajšali odgovor na vprašanje kaj kupiti za božič? Pametno in premišljeno izberite darilo, ki se vam zdi najbolj primerno in ne pozabite: Božič ne bi bil božič, če ne bi dobili ali podarili vsaj kakšno zabavno ali nenavadno darilo. Želimo vam prijetno izbiranje daril in vesele praznike!


Preberite si še:

Viri:

(1) DIY Igrače

(2) Youtube video: Chameleon Vitamer baterijski sokovnik VIT-S006

Posted in: Nakupovalni vodiči


NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.