Ob nakupu nad 40 EUR te čaka

BREZPLAČNO DARILO PRESENEČENJA!

Swipe to the left

Blog

Prenos podatkov iz telefona na telefon - Kopiranje telefona

By Jan Majstorovič 29. september 2023Ali ste že kdaj želeli zamenjati svoj mobilni telefon, a ste se spraševali, kako prenesti vse svoje dragocene podatke, kot so kontakti, sporočila, fotografije in aplikacije, na novo napravo? Če je odgovor pritrdilen, ste na pravem mestu.

Najboljši aroma difuzor za eterična olja z imitacijo kamina

By Jan Majstorovič 22. september 2023


Pri ustvarjanju idealnega okolja za aromaterapijo pa igra ključno vlogo tudi izbira pravega razpršilca arome. In prav tu vstopi naš poseben aroma difuzor za eterična olja s funkcijo imitacije kamina.

kako preveriti starost telefona?

By Jan Majstorovič 14. september 2023


Zakaj je pomembno vedeti starost svojega telefona? Ko razmišljate o svojem mobilnem aparatu, obstaja več dejavnikov, zakaj bi želeli vedeti, koliko časa ga že uporabljate.

Kako povezati pametno uro s telefonom?

By Jan Majstorovič 25. avgust 2023

Mnogi uporabniki delajo isto napako, ko skušajo vzpostaviti povezavo:
Namesto pravilnega povezovanja prek aplikacije, se zanašajo na neposredno povezavo prek bluetootha, kar lahko privede do težav in neuspešnih povezav.

Najboljši ovitki za telefon za leto 2023

By Jan Majstorovič 24. avgust 2023

Najboljši ovitki za telefon za leto 2023. Preberite si katere ovitke predlagamo za vaše mobilne telefone in preverite si kako najbolje zaščititi vaš mobilni telefon.

Kako očistiti ovitek za telefon?

By Nina Plavc 17. julij 2023

Odkrijte koristne nasvete za odstranjevanje umazanije, nevtralizacijo vonjavprahu in madžev iz ovitka vašega telefona. Očistite svoj ovitek za telefon kot profesionalec in mu povrnite prvotni sijaj!

Kako zaščititi vaš novi telefon?

By Jan Majstorovič 13. junij 2023

V spodnjem članku vam bom predstavil tri najbolj ključne dodatke za maksimalno zaščito vašega pametnega telefona in čim daljšo življenjsko dobo.

Kako Izbrati Pravi Pašček za Uro ​

By Jan Majstorovič 29. maj 2023

Pri izbiri paščka za uro je pomembno najti pravo kombinacijo stila, udobja in funkcionalnosti. Pašček za uro je ključni dodatek, ki lahko poudari videz in osebnost vaše ure. Od usnjenih do kovinskih, obstaja veliko možnosti paščkov, ki se razlikujejo po dolžinah, širinah in materialih ter so namenjeni različnim okusom in potrebam.

Kako prenesti slike iz telefona na računalnik?

By Jan Majstorovič 15. maj 2023

Imate tudi vi težave kako prenesti slike iz telefona na računalnik? Ste priklopili polnilni kabel telefona na vaš računalnik, ta pa ne prikazuje povezave z vašim telefonom?

Premik ure - 2023

By Nina Plavc 09. marec 2023

Preberite si kdaj bomo premaknili uro v letu 2023.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.