-30%

NarediSam - Lesena 3D sestavljanka - Blejski grad

More Views

Igrače

NarediSam - Lesena 3D sestavljanka - Blejski grad

Koda artikla: 3838424024862 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 24,90 €

Akcijska cena 17,43 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 12,45 €

Lesena 3D sestavljanka Blejskega gradu je oblikovana v Sloveniji, zato je sestavljanka točna replika Blejskega gradu.

Sestavljanka je zapakirana v slovenski embalaži s slovenskimi navodili za montažo in točnimi prevodi za turiste iz celotnega sveta (angleški, nemški, španski, portugalski, korejski, hrvaški, madžarski, italijanski, hebrejski (Izrael), japonski in kitajski jezik).

Sestavljanka je namizne velikosti in je primerna za vsak kotiček v sobi, prav tako pa je v embalažo zložena v plasteh, zato je embalaža majhne velikosti in je enostavna za shrambo (365x225x25mm).

Sestavljanko sestavimo iz lesenih delčkov, katere najprej odstranimo iz lesenih ploskev in jih potem po navodilih sestavljamo skupaj. Delčkov je veliko, zato je sestavljanka odlična za vse ljubitelje sestavljank in modeliranja, saj je za končni izdelek potrebno vložiti nekaj časa in natančnosti, kar pa ne pomeni, da bi bila sestavljanka prezahtevna za otroke (navodila so otrokom razumljiva, vseeno pa priporočamo prisotnost staršev).

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.