-20%

NarediSam - Solarni robot 14v1

More Views

Igrače

NarediSam - Solarni robot 14v1

Koda artikla: 3831115466033 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 39,90 €

Akcijska cena 31,92 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,95 €

Okolju prijazno, poučno in zabavno!

Igranje z alternativnimi viri energije je odličen način, da se otrok začne učiti osnovnih konceptov te tehnologije. Na srečo se naprava napaja na sončno svetlobo, tako da baterije niso potrebne. Solarnega robota lahko sestavite v 14 različnih oblik in vključuje veliko smešnih in funkcionalnih gibov. Uporabnik enostavno preoblikuje premikajočega psa robota v tekajočega hrošča, le-tega v hodečega raka, surferja, želvo, veslača, kolesarja, avto, zombi preganjalca...

Robot se premika na direktni sončni svetlobi ali ob uporabi vsaj 50W halogenske žarnice in dopušča otrokom, da ustvarjajo in uporabljajo neskončno domišljijo. Poučno, robotsko, mehansko, znanstveno, zabavno...

Paket vsebuje:

-Edinstven pribor in dele, ki omogočajo premikanje robota na kopnem in po vodi, 

-Natančna slovenska navodila za sestavljanje,

-Navodila za uporabo in primere zabavnih in poučnih eksperimentov.

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.