-20%

NarediSam - Znanstveni set

More Views

Igrače

NarediSam - Znanstveni set

Koda artikla: 3838424000651 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 13,90 €

Akcijska cena 11,12 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 6,95 €

Okolju prijazno, poučno in zabavno!

Znanstveni set, s katerim bomo pri otrocih vzbudili zanimanje o tem kaj je čista voda in kaj ne. Z znanostjo odkrivamo kako deluje narava okoli nas. Do sedaj smo z znanostjo in raziskovanjem odkrili že ogromno skrivnosti narave. Znanost igra pomembno vlogo v našem življenju, zato so znanstvena spoznanja zelo pomembna.

Z eksperimenti iz tega raziskovalnega seta se bodo otroci spoznali z različnimi načini čiščenja vode in katere snovi se za čiščenje uporabljajo. Otroci se bodo naučili kaj je to očiščena voda in razvijali bodo zanimanje za tehnologije filtriranja vode. Spoznali bodo kako voda kroži v naravi in čez kakšne naravne procese gre preden pride v naše domove.

Ta raziskovalni set je majhna čistilna naprava, s pomočjo katere je otrokom omogočeno, da pobližje spoznajo proces čiščenja vode. Otroci bodo lahko primerjali rezultate in spoznali različne oblike filtriranja. Ker so vsi pripomočki prozorni bodo lahko opazovali kako se onesnažena voda čisti v različnih slojih in opazovali razliko med rezultatom čiščenja in začetnim stanjem. Voda očiščena s tem raziskovalni setom ni primerna za pitje.

Paket vsebuje:

-6x Filtrirni papir,

-2x Gobica,

-Zmleti granit,

-Porcelanasti pesek,

-Aktivno oglje,

-Kremenčev pesek,

-Sodo bikarbono,

-Kalijev aluminijev sulfat,

-Plastičen lijak,

-4x Filtracijska cev,

-Plastični pokrovček,

-Plastičen kozarček,

-Natančna slovenska navodila za sestavljanje,

-Navodila za uporabo in primere zabavnih in poučnih eksperimentov.

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.