-20%

NarediSam - Forenzični set

More Views

Igrače

NarediSam - Forenzični set

Koda artikla: 3838424000644 Imate vprašanje o artiklu?

Cena: 15,90 €

Akcijska cena 12,72 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,45 €

Okolju prijazno, poučno in zabavno!

Za vsakega forenzika je iskanje in analiziranje prstnih odtisov ena najbolj pomembnih nalog. Vsak človek ima na svojih prstih vedno nekaj maščobe, posušenega znoja in ostalih majhnih nečistoč. Vsakič, ko se oseba dotakne katerekoli površine, se nekaj teh snovi odtisne in ostane na dotaknjenih predmetih. Ta odtis je specifičen in je drugačen pri vsaki osebi. Niti dve osebi na svetu nimata enakega prstnega odtisa. Brazde na blazinicah tvorijo svojevrstno obliko. Niti starši, bratje, sestre ali celo enojajčni dvojčki nimajo enakih prstnih odtisov.

Z vajo bodo otroci dobili znanje in izkušnje o prstnih odtisih. Naučili se bodo kako se prstne odtise najde in odtisne iz različnih površin, prav tako pa se jih bodo naučili primerjati med seboj in brati. Gradili bodo na sposobnosti opazovanja in razvijali svoj raziskovalni duh.

Paket vsebuje:

-Posodico za otroški puder,

-Čopič,

-Črno plastiko za prstne odtise,

-Gobico za črnilo,

-Povečevalno steklo,

-Pihalko,

-Natančna slovenska navodila za sestavljanje,

-Navodila za uporabo in primere zabavnih in poučnih eksperimentov.

Cena poštnine je 4 eur, pri nakupu nad 30 eur pa je poštnina brezplačna.

Kupec naročeno blago v spletni trgovini www.chameleon.si prejme v najkrajšem možnem času. Običajno, če je naročilo opravljeno do 16. ure in je blago na zalogi, se dostava izvrši že naslednji dan.

Blago naročeno preko spletne trgovine www.chameleon.si dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije.

Če ob dostavi kupca ni na naslovu bo dostavljalec Pošte Slovenije pustil obvestilo za prevzem na lokalni pošti. Pri plačilu po prevzemu je potrebo Pošti Slovenije plačati provizijo. Cenik lahko najdete na spletni strani Pošte Slovenije.

 

Na spletni strani Chameleon.com lahko opravite plačilo artikla na naslednje načine:

  • Plačilo po povzetju. Kupnino plačate poštarju ob dostavi blaga.
  • Plačilo po predračunu. Mi Vam pošljemo predračun, ki ga plačate. Ko prejmemo denar na naš TRR, Vam pošljemo blago, ki ga prejmete že naslednji dan.

Cene:

Vse cene so v evrih, vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani kupca. Določeni sta dve ceni in sicer Redna cena (priporočena prodajna cena oz. cena, ki jo nastavi prodajalec) in Spletna cena. Vse cene veljajo v primeru plačila, ki so navedena v splošnih pogojih.

Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ponudba velja po teh pogojih 15 dni oziroma do prodaje zalog. Prodajalec si prizadeva, da bi vam v spletni trgovini www.chameleon.si prikazovali samo točne in verodostojne informacije.

V primeru, da podatek o ceni ni pravilen, bo prodajalec kupcu omogocil odstop od nakupa ali ponudil drugo zadovoljivo rešitev.NAROČI SE NA
E-NOVICE

Vnesi svojo e-pošto in se prijavi na prejemanje naših novic, posebnih ponudb in akcijskih kuponov.

© 2021 Chameleon.si. Vse pravice pridržane.